Truineer Nieuws melden?

Fandag STVV met welgevuld programma

Zondag 16 oktober is het weer zover. Eindelijk een fandag STVV. Het programma mag er zijn.

Indommelen in de zetel terwijl er op tv veldrijders door de modder ploeteren. Een stuk vlaai eten bij de familie. Of langs de lijn staan tijdens een jeugd- of provinciale voetbalwedstrijd. Het zijn allemaal mogelijke scenario’s voor een zondag midden oktober.

Zondag 16 oktober wordt echter helemaal anders: op die dag vindt de langverwachte fandag van STVV plaats. Na enkele online edities de voorbije jaren, kijken we ernaar uit om jou terug in levenden lijve te ontvangen op Stayen. En voor de gelegenheid heeft STVV een mooi programma voor jou voorbereid.

Kom om 10 uur kijken naar de recuperatie training van de manschappen van coach Hollerbach. Vanaf 11 uur worden kleine Binken uitgenodigd om deel te nemen aan een training die door de spelers wordt gegeven. Een niet te missen activiteit, schrijf jouw kind(eren) in door hier te klikken.

Om twaalf uur beginnen we met onze activiteiten in de Rvue. Spelletjes met leuke prijzen te winnen (shooting contests, darten, …), springkastelen, eSports, photobooths, … er zal voor elk wat wils zijn. En om de sfeer te waarborgen zal DJ Frank Mellemans de muziek voorzien.

De spelers zullen vanaf 13.00 uur naar de Rvue afzakken voor een handtekening/fotosessie, gevolgd door enkele woorden van de kapitein, de coach en de voorzitter.

Tot slot krijg je rond 14.30 uur de gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding door het stadion.

Deelname is volledig gratis. Kom dus langs op onze Fandag en geniet van een zondag tussen Binken.