Truineer Nieuws melden?

Draak van een match eindigt op 2-0

Een biijzonder bleek Antwerp had voldoende aan een goal van ex-kanarie Pieter Gerkens en een late goal van Scott om een 2-0 over de streep te trekken. STVV, dat nog in de eerste helft herleid werd tot tien na dom rood voor Bauer, kon daar weinig of niks tegen inbrengen?

© STVV

Je kan dan wel de opdracht krijgen om minitieus te verdedigen en de bal uit de boom te kijken, na nauwelijks 8 minuten stond het al 1-0 na een al te makkelijke goal van ex-kanarie Pieter Gerkens. Wat volgde was een bijzonder matige eerste helft waarin enkel nog Butez vol aan de bak moest. Die bracht een goede redding op een knik van Leistner in de winkelhaak. Voor het overige was het werkelijk huilen met de pet op. Antwerp en STVV brachten nog nauwelijks iets. Tot Bauer op een negatieve manier de hoofdrol opeiste en in een duel een onnodige ‘klap’ verkocht aan Janssen. Rood oordeelde Laforge na tussenkomst van de VAR. Meteen het laatste wapenfeit in een match die bijzonder weinig om het lijf had.

De tweede helft begon ei zo na zoals de eerste. Een onachtzaamheid bij STVV leidde tot een bal van Eykelenkamp op de lat. Deze keer reageerde STVV sneller. Maar Bruno talmde te lang om af te drukken. Weer volgde een bijzonder bleke match. We zagen een weinig indrukwekkend Antwerp tegen een onmondig STVV, zeker met die man minder. Butez zag geen enkele bal meer, Schmidt welgeteld nog twee. Een poging van Naingolan waarop hij goed reageerde en een late goal van Scott, enkel nog goed voor de annalen.