Truineer Nieuws melden?

Dit weekend opening van Pierard 2.0

70 jaar Pierard en een nieuwbouw om u tegen te zeggen. Dat moet gevierd worden. Vandaar dit weekend een opendeur met tal van verrassingen en speciale acties.

‘Pierard’ meer dan 70 jaar top tools en sterke service

Dat wordt gevierd met opening van gloednieuwe bouw en opendeurweekend.

Al sinds 1950 staat Pierard garant voor een gespecialiseerd aanbod van kwaliteitstools aan scherpe prijzen. Door de jaren heen is het aanbod uitgebreid van professionele gereedschappen over bevestigingstechnieken, bouw- en werfmateriaal, persoonlijke beschermingsmiddelen, sleuteloplossingen tot deur- en vensterbeslag. Niet alleen de professional van groot tot klein kan hier terecht, ook de particulier is van harte welkom. Pierard maakt er een punt van steeds mee te denken met elke klant naar een juiste oplossing en zo te ontzorgen waar kan.

Nieuwe bouw en klaar voor de toekomst

Het afgelopen jaar is er bij Pierard in Sint-Truiden gebouwd aan de toekomst. “Dit weekend zal, na een jaar van hard werken, de officiële opening van ‘Pierard 2.0’ plaatsvinden.” zegt een fiere zaakvoerder Jos Pierard. “De firma bestaat vandaag meer dan 70 jaar en dat vonden we het perfecte moment om verder te groeien en te investeren in de toekomst. Er werd uitgebreid, geprofessionaliseerd met de nieuwste technieken en ons merk steekt ondertussen in een opgefrist jasje.” Onlangs werden de bouw van de nieuwe kantoren en het magazijn afgerond. Ook de winkeloppervlakte kreeg een heuse make-over. “We gaven de winkel niet enkel een metamorfose maar verdubbelden ook de winkeloppervlakte naar zowat 2.000 m²,” vertellen gedelegeerd bestuurders Jeroen en Rutger Frissaer. “Hierdoor kunnen we ons aanbod verruimen tot het grootste van Limburg en maken we ruimte voor nieuwe toepassingen en
nog meer persoonlijke service. Ook de webshop met meer dan 40.000 producten en onze logistieke dienst werden geoptimaliseerd.”

Familiebedrijf in Haspengouw groeit gestaag

Met de toetreding van Jeroen en Rutger Frissaer werden de familiale waarden van het bedrijf nog meer aangescherpt. Jeroen en Rutger zijn neven van Jos Pierard en zullen als gedelegeerd bestuurders samen met Jos toezien op de dagdagelijkse werking van Pierard NV. Ook het personeelsbestand groeide het laatste jaar tot een 25-tal medewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven om de vakman nog professioneler te helpen. Het investeren in het grootste aanbod van kwaliteitstools in Limburg, digitale klantenoplossingen en een eigen logistieke dienst resulteerde de afgelopen jaren in constante omzetstijgingen en zorgt voor een gezond competitief bedrijf.

Opendeurweekend met speciale acties

Om deze mijlpaal te vieren is er een opendeurweekend met speciale acties op 8 en 9 oktober. “Tijdens dit weekend kunnen bezoekers heel wat demostanden en presentaties van leveranciers bekijken. Daarnaast zullen we op heel wat producten nettoprijzen hanteren en zijn er heuse kortingen tot -15% op onze powertools. Het ideale moment dus om kennis te maken met het nieuwe Pierard. En wie langskomt verwennen we ook met en hapje en een drankje.” besluiten Jos, Rutger en Jeroen enthousiast.

Kom Pierard bezoeken tijdens het opendeurweekend op zaterdag 8 oktober van 8.00u – 17.00u en op zondag 9 oktober van 13.00u – 17. 00u

 

CONTACT

Sint-Jorisstraat 4010
Poort Sint-Truiden,
3800 Sint-Truiden
Tel. 011 88 89 90
Fax 011 68 67 87
E-mail: info@pierard.be