Truineer Nieuws melden?

De Bloesem organiseert tweedehandsbeurs voor ouders en kinderen

Opmerkelijk initiatief vandaag in De Bloesem waar samen met JCO een tweedehandsbeurs wordt georganiseerd voor ouders en kinderen.

De Bloesem koppelt het nuttige aan het aangename en organiseert met de steun van JCI Haspengouw een hippe tweedehandsbeurs tijdens zijn eerste oudercontact van dit schooljaar.

Op donderdag 28 oktober 2022 tussen 17.00 en 19.00 vindt het eerste oudercontact van dit schooljaar plaats in de Bloesem, school voor Buitengewoon basisonderwijs op de Halmaalweg. Tegelijkertijd organiseert’ De Bloesem’ met de steun van JCI Haspengouw een hippe tweedehandsbeurs voor kinderen tot de leeftijd van 16 jaar.

Vintage of tweedehandskledij is tegenwoordig echt wel in zowel voor groot als klein. Het JCI-team en het Bloesem-team hebben heel wat kledingstukken ingezameld en de ouders
kunnen er best mooie koopjes doen, ook voor de zusjes en broertjes van de leerlingen. In de rand van onze kledingstanden bieden ze ook speelgoed en schoolmateriaal aan. Ouders kunnen dus ook van de gelegenheid gebruik maken om nu al leuke cadeautjes voor Sinterklaas en de feestdagen op de kop tikken. Het mag werkelijk een kinderkoopavond
worden zonder al te diep in de portemonnee te moeten tasten! We gaan er alvast een leuk en warm event van maken. En om het shoppen nog gezelliger te maken bieden we ouders en kinderen een warme chocomelk met een wafeltje aan.