Truineer Nieuws melden?

15 jaar ’t Binkske

Frituur-restaurant ’t Binkske, een familiebedrijf pur sang, bestaat morgen vrijdag 15 jaar. Reden genoeg om de klanten komend weekend extra in de watten te leggen.

Vrijdag 14 oktober is frituur-restaurant ’t Binkske, Houtstraat 3, 15 jaar open.

’t Binkske werd in 2007 geopend door 3 broers en hun papa. Nu is Stijn, de middenste van de drie broers, de patron. Samen met zijn vriendin, Inez Spelmans, en steun en toeverlaat ‘nonke’ Dennis heeft hij een mooie toekomst uitgetekend voor deze geweldige zaak op Nieuw Sint-Truiden. “Wat begon als een alledaagse frituur, is nu een gezellige zaak waar men ook ter plaatse huisbereide gerechten kan eten”, aldus Stijn. “Wij blijven meegaan met onze tijd, zowal wat aanbod als wat service betreft. En we zijn van plan dit nog lang te doen.”

Stijn weet waar hij mee bezig is. Dit is voor hem niet zomaar een frituur, niet zomaar een job. “Kijk ‘s. ’t Binkske was een jongensdroom van mijn papa, Marc. Ik wil die droom met hart en ziel verderzetten. Niet alleen voor onszelf, ook voor papa. Hopelijk maken we hem trots hierboven.”

Stijn beseft dat hij nergens zou staan zonder zijn klanten natuurlijk. Ook voor hen heeft hij een mooie, korte maar ook krachtige boodschap in petto.  boodschap in petto.  “Een dikke merci”, aldus Stijn. “Bedankt voor jullie vertrouwen. Om onze dankbaarheid uit te drukken in daden willen we alle klanten trouwens verwennen met een potje lekkere huisbereide tartaar en voor de ‘blijven eters’ een lekker dessertje. Tot gauw.”

Meer info via:

Home

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis