Truineer Nieuws melden?

Vanaf vandaag parking Sportpark en GAZO betalend

Opgelet. Vanaf vandaag 1 september zijn de parkings GAZO en Sportpark betalend. Wij bekijken samen met jou even de nieuwe regeling.

Vanaf vandaag, 1 september 2022 worden de parkings Gazo en Sportpark betalend. Denk eraan om, voor je vertrekt, te betalen met je bankkaart aan de betaalautomaat of met de app 4411. Je kan niet cash betalen
**Parking Gazo**
Op parking Gazo parkeer je het eerste uur gratis. Woon of werk je in de buurt van parking Gazo? Of kom je vaak op de Gazometersite? Kies dan voor een voordelig abonnement. Via deze link kom je meteen op het e-loket: https://sint-truiden.intouch.be/eloket/#/login
**Parking Sportpark**
Deze parking is bedoeld voor iedereen die gebruik maakt van het LAGO Bloesembad Sint-Truiden en alle omliggende sportfaciliteiten. Als je gaat sporten vind je snel een parkeerplaats dichtbij je bestemming. Het eerste en tweede uur parkeer je hier gratis!
**Parking Centrum**
Wist je dat je de eerste 30 minuten gratis parkeert in Parking Centrum. Deze parking ligt ter hoogte van Sluisberg en is 7 dagen op 7 geopend.
**Gratis parkeren?**
Ben je op zoek naar een parkeeralternatief in de buurt van het centrum? Dan kan je terecht op:
* Parking Veemarkt
* Binnenkort komt er een parking bij: Parking Stadsrand. De zone rechts van de rijbaan op de route tussen woonzorgcentrum ’t Meiland en de brandweer (N722) zal afgebakend worden als parkeerstrook. Dat biedt ruimte voor 180 extra gratis parkeerplaatsen op wandelafstand van het centrum.