Truineer Nieuws melden?

Truiense voetbaliconen ‘vereeuwigd’ in muurschilderingen

STVV viert komend jaar zijn eeuwfeest en wij kunnen allemaal onze Speler uit dat bestaan kiezen. De populairste iconen worden vereeuwigd in muurschilderingen.

“Verleden leeft verder in de toekomst in het stadion”

Voor STVV is de verkiezing van groot belang. De club zal haar populairste iconen naderhand namelijk vereeuwigen in het stadion. Enerzijds de sterren van voor 1960, anderzijds de publiekslievelingen  die als laureaat uit de online stemming naar voren komen. “Stayen is de thuis van onze supporters.  En dus willen we dat ons stadion voetbal ademt. Daarom zullen we ervoor zorgen dat de meest  markante spelers uit onze geschiedenis extra zichtbaar worden”, vertelt Bert Stas.

“Dat doen we in eerste instantie door de vijf ingangen van onze familietribune te decoreren met  muurschilderingen van STVV-legendes. Op die manier creëren we niet alleen een nostalgisch gevoel  bij onze volwassen fans, ook de jongste Kanaries geraken vertrouwd met onze rijke voetbalcultuur.  Zo leeft ons verleden verder in de toekomst.”

𝗦𝗧𝗘𝗠 𝗛𝗜𝗘𝗥▶️bit.ly/3DVuNIW