Truineer Nieuws melden?

Ticketinfo: STVV-Standard

Op vrijdag 9 september (20u45) spelen onze Kanaries thuis tegen Standard de Liège. Wil je deze klassieker dit jaar bijwonen? Bestel dan jouw ticket op één van deze twee manieren.

© STVV

Op vrijdag 9 september (20u45) spelen onze Kanaries thuis tegen Standard de Liège. Vorig jaar werd het een swingend kijkstuk, in een kolkend en volgepakt Stayen.

Wil je deze klassieker dit jaar bijwonen? Bestel dan jouw ticket op één van deze twee manieren:

1. Online

Koop jouw tickets online via MijnSTVV

– Heb je nog geen MijnSTVV account? Geen nood, maak er hier snel één aan en volg de richtlijnen. Lukt het niet om een account aan te maken? Bel dan gerust naar 011 / 58 69 80 of stuur een mailtje naar fanshop@stvv.com. Sven, Greet en Jarno helpen je graag verder.

– Sinds het begin van dit seizoen gebruiken we een nieuw ticketingplatform. Bestel je voor het eerst jouw kaarten? Dan vind je de nodige tips in onze bijhorende FAQ

2. In de fanshop 

Schaf je een ticket aan in de STVV-fanshop. De openingsuren en de locatie van onze fanshop vind je hier.

TWEE AANDACHTSPUNTEN

– De Pro League vraagt ons om de naam, voornaam en geboortedatum in in te geven van alle personen waarvoor je een ticket koopt. Bestel je tickets in de fanshop? Breng dan best een kopie van de identiteitskaart mee van elke persoon die je zal vergezellen tijdens de wedstrijd.

– Omdat de zogenaamde ‘combiregeling’ van kracht is, moeten onze loketten gesloten blivjen in de laatste uren voor de wedstrijd. Je kan dus enkel een tickets in voorverkoop aankopen, en dat tot uiterlijk vrijdag 9 september om 12u00.