Truineer Nieuws melden?

Tegen de stroom in

Zondag 11 september varen we in Sint-Truiden ‘Tegen de stroom in’. Je volgt het parcours van de Cicindria doorheen de stad met onderweg leuke opdrachten voor kinderen,  fascinerende verhalen, een doolhof van lakens, unieke locaties om te bezoeken, en waterspelletjes. Een stoepkrijtartiest brengt zelfs de Cicindria naar de oppervlakte.

Open Monumentendag 2022 staat in het teken van “duurzaamheid”. Sint-Truiden zet daarbij de bron van het leven, ‘het water’ centraal. De Cicindria is een verhaal van natuur en erfgoed, ze verbindt vandaag talrijke belangrijke erfgoedsites.
Tijdens Open Monumentendag kan je het erfgoedparcours van de Cicindria volgen. Onderweg vertellen gidsen boeiende verhalen, kan je uitzonderlijk bijzondere locaties bezoeken en is er leuke animatie voor kinderen.
Meer info via:
https://www.facebook.com/events/5622345437808743/?ref=newsfeed