Truineer Nieuws melden?

Dit weekend opnieuw ‘grote’ kermis in Montenaken

Een initiatief van de nieuwe uitbaters van sportcafé De Winning om opnieuw kermisattracties naar Montenaken te halen vond gehoor bij gemeente en foorreizigers. En dus zal er opnieuw echte kermis zijn, met smoutebollen.

“Toen wij als nieuwe uitbaters van sportcafé De Winning in Montenaken vorig jaar slechts één kraampje op onze kermis zagen, was onze teleurstelling groot”, vertelt Stefan Wauters. “Na een heel grote zoektocht vonden we enkele foorreizigers bereid om samen met ons de schouders onder een nieuw project te zetten en opnieuw kermis naar Montenaken te halen .

“Wij dienden onze aanvraag in bij de gemeente om privé een kermis te organiseren . Na overleg met de veiligheidscoördinator van de gemeente en de brandweercommandant werd ons een gunstig advies afgeleverd voor het weekend van 9-10-11 september.”

“Met enige trots kunnen we dus vertellen dat er dit jaar een eendjeskraam , schietkraam , pottenspel en kindermolen zal staan , en uiteraard niet te vergeten smoutebollen!! Anders dan de voorbije jaren zal de kermis plaatsvinden aan de sporthal De Winning in de Hannuitstraat te Montenaken.”

“Als uitbaters van het sportcafé willen wij alvast het gemeentebestuur bedanken voor het vertrouwen. Er zal  niet alleen plezier voor de kleintjes zijn, maar ook voor de volwassenen.Zo zal er vrijdag , zaterdag en zondag telkens om 20u een optreden zijn op de binnenkoer van De Winning. En op zondagnamiddag is er ook nog een extraatje. Want dan vertrekt om 15 uur een koers voor nieuwelingen aan café De Scala.”

Wij nodigen alvast iedereen uit voor dit feestelijk weekend