Truineer Nieuws melden?

‘Once We Ruled The World’

‘Once We Ruled The World’. Zo heet het nieuwe project waarmee kunstenaar Tom Herck zal uitpakken. Het wordt toegelicht tijdens een expo in zijn ‘Catacombs’. En moet uiteindelijk landen tijdens de Biënnale van Venetië in 2024.

Mededeling Tom Herck

Ik ben bezig met een nieuw groot project. “Once We Ruled The World”.
De bedoeling is om een monumentale installatie te creëeren van ongeveer 10m hoog en deze te laten landen op de Biënnale van Venetië in 2024. Verder zou het werk ook getoond worden, al dan niet in een andere vorm, maar naar hetzelfde concept,  op andere locaties in de wereld, o.a. tijdens Burning Man 2025.
Op dit moment vindt trouwens een nieuwe expo plaats in mijn studio “catacombs” die dit project toelicht.
Op www.owrtw.com kan u het volledige project terug vinden met meer informatie.
Op de socials kan u de evolutie van het project volgen.
U kan me laten weten via privé bericht als u een bezoek wilt brengen aan de expositie, al dan niet in groep.