Truineer Nieuws melden?

Micheline uit Landen wint scanactie met haar Shop & The City kaart

Micheline uit Landen is de winnares van de Schitterende Scanactie van Shop & The City. Zij wint een ultieme beauty prijs na het scannen met haar Shop & The City kaart. Handelaars ‘Instituut Sensi’ en ‘Total Hair Concept’ sloegen de handen in elkaar om Micheline een beauty budget van maar liefst 750eur te schenken.

 

“Ik kom wekelijks van Landen naar Sint-Truiden afgezakt voor o.a. een bezoekje aan de Haspengouw Markt. Ik haal er mijn charcuterie bij Deli Roma en het is daar dat ik het winnende lotje gescand heb.

Ik was blij om te horen dat ik de winnaar ben van augustus. Ik kies voor de beauty prijs van Instituut Sensi & Total Hair Concept, 2 zeer vriendelijke dames die me zeker en vast in de watten gaan leggen.”