Truineer Nieuws melden?

Laatste dag Be-Le-vingen in Bevingen

Vandaag is het de laatste dag dat je het kunstproject ‘Be-Le-Vingen’ kan gaan bezoeken, een organisatie van de vzw Kunst Groen.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'BE-LE-VINGEN Om twee jaar organiseert vzW Kunst Groen een tentoonstelling omgeving Sint-Truiden. Dit aa tentoonstelling e-le-vingen prachtige groene inhet mooie wandelgebied Bevingen waar de geven m een dialoog aan gaan installaties, allen ormen gebied. Lokale verenigingen deze locatie ontworpen, worden geïntegreerd het aanvulling voor bezoekers van dit basisschool De Heiberg werken enthousiast mee, zorgen Praktisch:30 gewaardeerde Stad Sint-Truiden, Erfgoed Haspengouw, Foundation. 3800 september 2022. Cicindriavallei) Meer contact www.kunstgroen.be BELEVINGEN KUNST GROEN IN BEVINGEN UITNODIGING OPENING ZATERDAG 30|04|2022 OM 15U00 ZAAL BEVINGEN Bevingen-Centrum 13 3800 Sint-Truiden VAN 30|04|2022 TOT 25|09|2022 Truiden ce ra Truiden ERFGOED HASPENGOUW Kunst 10W'