Truineer Nieuws melden?

Harry verlaat Harry’s Kaffee

Harry van Harrys’ Kaffee, Ridderstraat 5, neemt afscheid van zijn zaak. Dat maakt hij zelf bekend op sociale media.

Met zoveel pijn in mijn hart, maar met opgeheven hoofd neem ik afscheid.
Ik heb besloten om na 1 jaar en 8 maanden @harryskaffee.st te verlaten. Na zo’n lange en mooie tijd heb ik het gevoel dat het tijd is om een volgende stap te maken. Ik heb zoveel mooie momenten meegemaakt en heb er elke dag gestaan met passie en volle goesting. Het doet pijn om afscheid te moeten nemen maar wat ben ik blij dat ik nieuwe vrienden heb gekregen en nieuwe mensen heb ontmoet. Daarnaast ben ik enorm trots op wat we verwezenlijkt hebben in Sint-Truiden.
‘We’ omdat alles nooit mogelijk zou zijn zonder het team. Ik wil jullie allen heel erg bedanken en zal ieder van jullie enorm missen. Ik ben nog tot 30 september aanwezig en hoop dan ook ieder van jullie nog te zien. Dit is geen vaarwel maar een tot ziens.
Heel veel liefs,
Harry ❤️