Truineer Nieuws melden?

Gloednieuw dansuniversum in Melveren

Zondag vond The world of Bee ontdekdag plaats. Heel wat peuters, kleuters en kids kwam kennismaken met het Bee Happy aanbod en namen deel aan de proeflessen van de Bee Dance dansstudio, een gloednieuw dansuniversum in Melveren.

Mededeling

Zondag vond The world of Bee ontdekdag plaats. Heel wat peuters, kleuters en kids kwam kennismaken met het Bee Happy aanbod en namen deel aan de proeflessen van de Bee Dance dansstudio, een gloednieuw dansuniversum in Melveren.

Dit was ook de eerste kennismaking met onze mascotte Bee. Heel wat kinderen wilden graag op de foto, knuffelen met hem of een high five geven.

Fijn dat jullie er bij waren en dat wij jullie een stukje van onze ‘world’ mochten laten ontdekken. Kon jij er niet bij zijn? Niet getreurd! Je kan nog tot en met 1 oktober gratis deelnemen aan de danslessen. Deze vinden plaats in de sportschuur van basisschool ‘t Zonnetje Melveren. Heb jij interesse in het Bee Happy aanbod? De sessie voor het najaar staan alvast op onze website!

www.theworldofbee.be

Vanwege het team