Truineer Nieuws melden?

Geslaagde Cameo Ladies Night en niet de laatste

De Cameo beleefde nog eens een historische avond. Als een van de weinige bioscopen in het land, mocht ‘die van ons’ de nieuwe topper van Julia Roberts & George Clooney draaien voor een uitverkochte zaal met 174 dames. De volgende ladies night is ook al bekend : Woensdag 26 oktober om 20.15 uur met de nieuwe film Zillion.

174 dames werden verwelkomd met een lekker glaasje likeur en ontvingen elk een goedgevulde “ goodie bag “(met dank aan Caleche, Juwelier Willems, De Blauwe Vogel & Chicaz beauty bar voor de inhoud).

Alvorens de romantische prent begon, was er nog een leuke tombola met enkele knappe prijzen. De film zelf speelt zich af in Bali, een zalig mooie bestemming.

De volgende ladies night is ook al bekend :. Woensdag 26 oktober om 20.15 uur met de nieuwe film ZILLION  Die avond beleven we de grote première van deze nieuwe topper. Hij vertelt het legendarische verhaal van Frank Verstraeten, bezieler van deze ter ziele gegane Antwerpse discotheek. Ook deze “ ladies night “ belooft vuurwerk, dus verzeker je vandaag nog van je plaats.

Cine Cameo : niet alleen de voordeligste bioscoop van het land, maar vooral de gezelligste !

Alle info :

www.cameo.be