Truineer Nieuws melden?

Fruitsnacks en ARS slaan handen even in elkaar

Fruitsnacks bvba en Animal Rescue Service sloegen de handen in elkaar en maakten van de nood een deugd door 400 kilogram (ook te kleine) peren te schenken aan dierenorganisaties. Fruitsnack schonk de peren die anders toch zouden blijven hangen, ARS ging ze plukken.

Het verhaal van ARS

Een weekje geleden zagen we een krantenartikel waarin te lezen stond dat Fruitsnacks ontzettend veel (ook te kleine) peren moest laten hangen door de hoge energieprijzen. Wij vonden dit erg voor de eigenaars van het bedrijf maar ook zonde van de peren.
We trokken daarom onze stoute schoentjes aan en stuurden een mailtje of we niet een beetje peren mochten plukken om enkele opvangcentra blij mee te maken. De eigenaars gingen daar graag op in en zo konden we  met een 10-tal vrijwillgers aan de slag.
In totaal werd er in een klein uurtje zo’n 400kg geplukt. Deze verdeelden we onder het Natuurhulpcentrum Opglabbeek en Forrest & Friends VZW.  Met de gift kunnen ze hun dieren even in de watten leggen.
Dikke merci aan Fruitsnacks Bvba om mee te doen met onze verrassing voor de opvangcentra!