Truineer Nieuws melden?

Foto Robyns pakt uit met gevarieerd Photo Event in Droneport

Zondag 9 oktober organiseeert Foto Robyns in samenwerking met Focus 8 en Fotocollectief APL een fotobeurs in Droneport. Vanaf 10 uur tot 17 uur bent u van harte welkom.

De hele dag kunt u de nieuwste producten van Nikon, Canon, Sony, Fujifilm, Eizo, Sigma ontdekken, alsook producten van Laowa, Benro en een groot assortiment verrekijkers. Verder zijn er een aantal boeiende en inspirerende workshops met gerenommeerde topspelers. Er zullen workshops van Tom Museeuw, Piet van den Eynde, Pascal vander Casteele, Bob Baeyens, Joeri Peeters en Ann Cools zijn.
Verder is ook Ruben Weytjens, onze Limburgse weerman, aanwezig zijn om zijn prachtige reizen naar Lapland voor te stellen. Kortom, een topevent waarop u zeker niet mag ontbreken.
De verschillende workshops vindt u op de site van Eventbride.
De algemene toegang is gratis maar u kan ook een ticket van 15 Euro kopen en daar zit een waardebon van 1 sensor cleaning (waarde 30 Euro) en 2 consumpties bij. Tussen alle inschrijvingen wordt er een waardebon van €100 verloot op het einde van het event. We vragen u (uit organisatorische redenen) om een keuze te maken uit één van beide opties door te klikken via:
https://www.eventbrite.be/e/tickets-photo-event-droneport-425699979097?aff=ebdsoporgprofile