Truineer Nieuws melden?

Derby op groot scherm, met DJ en misschien wel tournée générals

Groot scherm, DJ en tournée générale bij elke goal van STVV. Vandaag kan je de derby tot in de puntjes beleven in de tribune Oost van Stayen.

© STVV
Na twee overwinningen op rij – tegen Oostende en KV Mechelen – is de STVV-trein helemaal op toerental gekomen. Juist op tijd, met de verplaatsing richting KRC Genk in het verschiet. De vurige Truiense fans kijken reikhalzend uit naar deel 1 van de Limburgse derby. Daarom zet STVV alle zeilen bij: wie niet op verplaatsing mee kan of wil, kan de derbysfeer ervaren op Stayen zelf. En dat met enkele bijzondere gasten aan hun zijde … 
STVV-supporters kunnen deze klassieker zaterdag op twee manieren beleven, live in het stadion of … op groot scherm op Stayen. STVV trakteert haar fans namelijk op een sfeervolle namiddag in haar thuisbasis, weet organisator Sven Menten: “Speciaal voor de thuisblijvers zenden we de wedstrijd uit op een groot scherm in Tribune Oost. Inkom is gratis, DJ Luc Dirix zorgt voor de sfeer en vanaf 13u gaat de tapkraan open. Tijdens de wedstrijd trakteren we bovendien op een tournée générale bij elke goal die STVV scoort.
Flashback
Vorig jaar kaapte STVV de drie punten weg in Genk. Dat gebeurde uiteraard ook al eerder. In 2000 bijvoorbeeld, toen er na 90 minuten 0-2 op het scorebord prijkte.
“Enkele STVV-coryfeeën tekenen zaterdag present in Tribune Oost als special guest”, weet brand manager Bert Stas. Iedereen die er vorig jaar bij was, herinnert zich de afterparty na de derbyzege vorig jaar. Hopelijk kunnen we dat onnavolgbare gevoel dit jaar opnieuw ervaren.”
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en , met de tekst MICHEL VANDERLOOP GUNTER VERJANS TOYOTA Eburón SELECTIONFUIT EDDY DIERICKX STVV-ICONEN AANWEZIG IN TRIBUNE OOST