Truineer Nieuws melden?

Cul-Tour in het stadspark

Zaterdag 10 september van 19 tot 23 uur vindt in het stadspark het cultuurevenement Cul-Tour plaats.

In Sint-Truiden kan jong en oud op zaterdag 10 september genieten van een wel héél gezellig evenement. Een twintigtal Truiense culturele verenigingen stellen zichzelf en hun werking op een leuke manier voor. Bezoekers beleven een avond vol culturele ontdekkingen in het stadspark.

 

Zaterdagavond 10 september staat Sint-Truiden volledig in teken van toneel, muziek, tentoonstellingen, workshops, optredens en andere vrijetijdsactiviteiten. Je kan meer dan twintig verenigingen ontdekken in een leuk kader met een hapje en een drankje. Bezoekers zijn welkom vanaf 19u.

 

“De voorbije jaren waren bijzonder moeilijk voor het verenigingsleven. Toch wisten ze zich opnieuw te profileren met een sterk programma. Met Cul-tour willen we een brug bouwen tussen de verenigingen en de Truienaars met als doel mensen te laten kennis maken met het ruime aanbod. Het wordt een gezellig samenzijn waar heel wat te beleven en te ontdekken is. Zelf kijk ik uit naar de verhalen die in het Truiens dialect worden verteld en de verschillende muzikale voorstellingen”, vertelt een enthousiaste schepen van Cultuur Stijn Vanoirbeek.

 

 

Praktisch

Deelname gratis, inschrijven niet nodig.

Het programma loopt van 19u tot 23u.