Truineer Nieuws melden?

Binkie verstopt vrijkaart voor STVV-Standard in elke attractie

Binkie verstoptin elke attractie een vrijkaart voor de wedstrijd STVV – Standard Luik.  De speurtocht begint vandaag om 16u00.

SINT-TRUIDEN, 31 augustus 2022 – Wie Sint-Truiden zegt, zegt STVV. Maar dezer dagen is de hoofdstad van Haspengouw ook synoniem voor ‘kermis’. Aanstaande donderdag slaan de Kanaries de handen in elkaar met de foorkramers, om de kinderen te trakteren na hun eerste schooldag. Binkie verstopt namelijk een geheime vrijkaart in elke kermisattractie.

De volgende thuiswedstrijd van STVV is op 9 september om 20u45 tegen Standard. Na de goede sportieve resultaten van de voorbije weken verwachten de Kanaries zich aan een goedgevuld Stayen. Ook de gezinnen mogen niet ontbreken tijdens deze historische kraker. Daarom bundelt STVV de krachten met de 70 attracties op kermis Sint-Truiden.

“STVV is een volksclub. Ons stadion is een afspiegeling van de maatschappij, net zoals dat het geval is op de kermis. Daarom verstopt onze
geliefde mascotte Binkie op donderdag 1 september een voucher voor een gratis kaart voor STVV -Standard in elke attractie op de Truiense kermis. Van de rups tot het lunapark en het schietkraam, elke attractie heeft zijn geheim”, vertelt Bert Stas (brand manager STVV).

Charlie Van Passel (voorzitter van kermis Sint-Truiden) is blij met de actie: “Dankzij het goede weer hebben de kinderen dit jaar al met volle teugen van de kermis genoten. Op 1 september beleven ze hun eerste schooldag. Zodra de bel gegaan is, kunnen ze – samen met hun ouders – stoom komen afblazen op de kermis. We kijken alvast uit naar hun blije en verraste gezichtjes.”