Truineer Nieuws melden?

Aquatron start opnieuw op, volgens nieuw concept

Aquatron start opnieuw op met nieuw concept en met Lennert Vanwelkenhuysen en Stijn Driesen aan het roer. Reserveren kan vanaf 1 oktober.

NEW CONCEPT! Aquatron is niet meer openbaar zoals voorheen.
Een nieuwe generatie staat in de startblokken. Tegenwoordig kiezen mensen liever zelf hoe ze de Wellness willen beleven. Er wordt ook bewuster omgegaan met energie door te reserveren. Er is nagedacht over de service, want bij Aquatron sauna & wellness is nog steeds gezelligheid troef.
Het trouwe publiek zal vast en zeker aangenaam verrast zijn in het nieuwe kader. Aquatron is nog knusser geworden en toch zeer herkenbaar gebleven.
Ga snel een kijkje nemen op de site www.aquatron.be en vindt uw ideaal arrangement.
Stuur een mail naar info@aquatron.be of neem telefonisch contact op (011/68 08 90) om uw Saunamoment op maat te bespreken!! Ga met uw geliefde, gezin, familie, vrienden of kennissen en reserveer de perfecte combinatie met een drankje en hapje.