Truineer Nieuws melden?

12 september start de herfstboostercampagne

Op 12 september start de herfstboostercampagne in de Eerstelijnszone Haspengouw voor het vaccinatiecentrum Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken.

>> Alle inwoners van 18 jaar en ouder krijgen een uitnodiging. De boosterprik kan men opnieuw halen in het vaccinatiecentrum in de Minderbroederssite (ingang Capucienessenstraat).**

>> Eerst zullen de extra kwetsbare mensen een uitnodiging krijgen. Het gaat om de 65 plussers en mensen met een verzwakt immuunsysteem. Een boostervaccin is ook aanbevolen voor iedereen die werkt in de zorgsector (ook als niet-zorgverlener).
Verder worden alle volwassenen uitgenodigd volgens dalende leeftijd.

**Meer info**
Voor meer informatie over de boostercampagne kijk je best op www.laatjevaccineren.be. Voor praktische informatie over het vaccinatiecentrum Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken kijk je op www.vaccinatiecentrumsinttruiden.be.

**Callcenter**
Kan je wat hulp gebruiken bij het verplaatsen of annuleren van je afspraak? Neem dan even contact op met het callcenter. Het callcenter van het vaccinatiecentrum is elke weekdag van 09-17u. bereikbaar op het nummer 011 49 49 07.

**TIP!**
Je belt bij voorkeur in de namiddag. Gezien de drukte kunnen de wachttijden in de voormiddag oplopen.