Truineer Nieuws melden?

Velm VV klaar voor nieuwe seizoen

Velm VV lanceert de nieuwe ploegfoto 2022-2023. Team Truineer wenst de club alle succes toe.

© Velm VV
Boven – links nr rechts :
N’Guessan Cisse – Cocquyt Rickert – Smets Siemen – Akodegnon Trabi – Priemen Pelle – Vanlessen Alexander – Brouckmans Vince – Patyn Maxim – Detraux Pieter-Jan – Deverdenne Mike – François Rien – Demoitié Maxim – Van Hool Giel
Midden – links nr rechts :
Schoofs Jonas (T3) – Geerts Dietmar – Ghysen Arne – Brans Wout – America Dieter – Vanmarsnille Arne – Mercken Tim – Swinnen Marc (T2) – Casters Pieter (T1) – Debras Kenneth – Herbots Niels – Chapelle Lennerd – Geerts Jorrit – Bronckaerts Joost – Brans Koen – Krylov Dennis – De Corte Kevin (KT)
Onder – links nr rechts :
Vangrieken Jeroen (K) – Verhoeven Wout – Vandevelde Wannes – Berghmans Amaury – Van Avondt Steffen – Rega Tom (K) – Bils Bernd (K) – Meys Jonas – Delanaye Louis – Ilsbroekx Lucas – Permentier Arne (K)
Ontbreken op foto :
Aidans Cedric – Aidans Nicolas – Berwaers Jeroen – Bex Andy – Claus Jonas – Cockx Jani – Cosemans Lars – Daenen Viktor – Daniels Ruben – Dewael Seppe – Germeys Matthias – Ghysen Steven – Herbots Gilles – Herbots Kobe – Herbots Toon – Houben Tuur – Iven Axel – Kempeneers Toon – Mercken Jan – Musella Umberto – Rega Koen – Shala Benjamin – Smets Robbe – Van Hool Sam – Vandenbosch Michiel – Vervoort Noah