Truineer Nieuws melden?

Gratis flesjes water en zonnecrème voor supporters

STVV is klaar voor een warme ontvangst van Anderlecht. Tegelijk krijg je als supporter ruim de kans om het hoofd letterlijk en figuurlijk koel te houden.

De temperatuur in onze hel van Stayen loopt zondag aardig op: onze supporters popelen om Anderlecht een warme ontvangst te geven, maar het belooft ook letterlijk een zonnige middag te worden.

Daarom helpen we je graag het hoofd koel te houden bij dit zomerse weer:

  1. Drink voldoende vooraf. Water bij jou thuis, en eventueel enkele frisse pintjes in het fandorp aan Tribune Oost voor de match. We verwachten een broeierige festivalsfeer, dus zak gerust wat vroeger af naar het stadion.
  2. Wil je snel naar de bar om een drankje te bestellen? Laad dan jouw cashless kaart en abonnementskaart op voorhand op vanuit je luie zetel, via MijnSTVV. Zo vermijd je wachtrijen aan de kassapunten.
  3. Er worden 2.800 gratis flesjes water voorzien aan de tribunes Noord en Oost, om de dorst te lessen in geval van nood.
  4. Bovendien is er ook een voorraad zonnecrème beschikbaar.
  5. Tijdens de wedstrijd zit je 90 minuten in de schaduw op Tribune Oost, West en aan de bezoekerszijde. Onze harde kern op Tribune Noord baadt 90 minuten in de zon. Ideaal om de Kanaries uit volle borst aan te vuren, dus. Tip: een zonnebril en/of pet (check onze fanshop) helpt om het overzicht te bewaren.

Zit je nog met andere vragen? Dan vind je waarschijnlijk het antwoord op onze FAQ-pagina.

Als onze jongens het hoofd koel houden op de mat, is iedereen achteraf welkom in de Rvue om de eerste thuisoverwinning te vieren. Laat je horen. Laat het vuur branden. Laten we onze reputatie als giant-killers hoog houden!

> Nog geen ticket(s)? Bestel ze hier