Truineer Nieuws melden?

Genk-STVV op groot scherm in Tribune Oost

Zaterdag is het Genk-STVV. Aftrap om 16 uur. Vanaf 13 uur kan je in Tribune Oost op Stayen al in de mood geraken en dit met DJ en in aanwezigheid van ex-kanaries. Vervolgens kan je de match op groot scherm volgen.

Na twee overwinningen op rij – tegen Oostende en KV Mechelen – is de STVV-trein  helemaal op toerental gekomen. Juist op tijd, met de verplaatsing richting KRC Genk  in het verschiet. De vurige Truiense fans kijken reikhalzend uit naar deel 1 van de  Limburgse derby. Daarom zet STVV alle zeilen bij: wie niet op verplaatsing mee kan of  wil, kan de derbysfeer ervaren op Stayen zelf. En dat met enkele bijzondere gasten  aan hun zijde … 

STVV-supporters kunnen deze klassieker zaterdag op twee manieren beleven, live in het  stadion of … op groot scherm op Stayen. STVV trakteert haar fans namelijk op een sfeervolle  namiddag in haar thuisbasis, weet organisator Sven Menten: “Speciaal voor de thuisblijvers  zenden we de wedstrijd uit op een groot scherm in Tribune Oost. Inkom is gratis, DJ Luc Dirix zorgt  voor de sfeer en vanaf 13u gaat de tapkraan open. Tijdens de wedstrijd trakteren we bovendien  op een tournée générale bij elke goal die STVV scoort.” 

Flashback 

Vorig jaar kaapte STVV de drie punten weg in Genk. Dat gebeurde uiteraard ook al eerder. In  2000 bijvoorbeeld, toen er na 90 minuten 0-2 op het scorebord prijkte. 

“Enkele STVV-coryfeeën tekenen zaterdag present in Tribune Oost als special guest”, weet brand  manager Bert Stas. “Iedereen die er vorig jaar bij was, herinnert zich de afterparty na de  derbyzege vorig jaar. Hopelijk kunnen we dat onnavolgbare gevoel dit jaar opnieuw ervaren.”