Truineer Nieuws melden?

STUP paraat voor Pukkelpop

Onze Truiense STUP-medewerkers zorgen er op de crewcamping van Pukkelpop voor dat alles pico bello in orde is.

STUP, afkorting van Sint-Truiden Producties, is een vzw opgericht om verenigingen uit Sint-Truiden en omstreken te helpen een centje bij te verdienen op grote evenementen.

Vaak hebben organisatoren behoefte aan erg veel werkvolk, maar is de stap om daar verenigingen voor te vragen te groot. Verenigingen aanschrijven, coördineren en opvolgen vraagt immers extra inspanning. STUP wil organisatoren een handje helpen waardoor verenigingen wél de kans krijgen mee te werken (goed voor de organisatie) en een graantje mee te pikken (goed voor de verenigingen).

Op dit moment beheert de STUP de camping voor de festivalmedewerkers van Pukkelpop. STUP is zo verantwoordelijk voor een 4000-tal slapers. Om dat in goede banen te leiden werken we samen met een 20-tal verenigingen.

Meer info via: https://www.stupvzw.be/