Truineer Nieuws melden?

Stayen in festivalsfeer voor wedstrijd tegen KV Mechelen

STVV is tuk op een eerste overwinning thuis en kiest daarom voor heuse opwarmers in aanloop naar de match, voor jong en oud: springkastelen, happy half our, en een optreden van de coverband Soundfox (foto).

© FB Soundfox

Afgelopen weekend mocht STVV proeven van de smaak van de overwinning. Nu is het – aanstaande zaterdag – hoog tijd om de volgende doelstelling waar te maken: een eerste  overwinning op Stayen. 

Daarbij rekenen de Kanaries op de vocale steun van hun geel-blauwe legioen. STVV doet er  alvast alles aan om de supporters vol vuur aan de aftrap te krijgen, weet Bert Stas, Brand  Manager, bij STVV: “Nu iedereen gerecupereerd is van een weekendje Pukkelpop, gaan  wij komend weekend voor een voetbalavond in festivalsfeer. Vanaf 19u00 kunnen de fans  van Tribune Oost terecht in het fandorp op parking Oost, voor een vers getapt pintje of  frisdrank. Van 19u00 tot 20u30 speelt coverband Soundfox hier bovendien een set met  herkenbare klassiekers. Ten slotte voorzien we, samen met onze partner, Zeppyfun, ook  springkastelen voor de kinderen.” 

STVV nodigt haar supporters uit om vroeger naar Stayen af te zakken: “Sinds corona zien we  dat mensen wat later naar het stadion afzakken. Nochtans maakt de ’tactische  voorbespreking’ met de vrienden onlosmakelijk deel uit van de Truiense voetbalcultuur. Om  die traditie nieuw leven in te blazen, trakteren we iedereen op een ‘happy half hour’. In de  Noord en Oost tribunes tussen 19u00 en 19u30 krijg je 1 + 1 gratis bij elke betaalde  consumptie.” 

STVV hoopt haar ‘voetbalfestival’ te kunnen afronden met een overwinning en een fijn  feestje achteraf: “We willen – samen met onze supporters – de zomer in stijl afsluiten. Daarbij  rekenen we uiteraard op onze spelers. Vanaf 20u45 zijn zij de ‘headliners’ van ons festival,  gedurende de 90 minuten op de mat (lacht). Naderhand kan iedereen nakaarten in de Rvue,