Truineer Nieuws melden?

Shinji Okazaki is een kanarie

Blue Samurai en ex-Leicester spits Shinji Okazaki die al even meetrainde met het team, is een kanarie. De aanvaller wist heel snel coach Hollerbach te overtuigen die dan ook aandrong op zijn komst.

De 36-jarige Shinji Okazaki belandde in 2011 bij VfB Stuttgart. Via FSV Mainz ging het in 2015 voor 11 miljoen euro naar Leicester City. Okazki trok vier jaar later naar FC Malaga. Na avonturen bij SD Huesca en FC Cartagena viel hij in de zomer van 2022 zonder club. Hij nam vervolgens contact op met STVV met de vraag of hij bij hen zijn conditie mocht onderhouden. Zo geschiedde. In geen tijd wist de aanvaller Hollerbach en zijn staf te overtuigen. Samen gingen ze aankloppen bij het bestuur. En dat bestuur heeft de Japanse recordhouder nationale selecties nu dus een contract gegeven.