Truineer Nieuws melden?

Samen met je kleuter op zoek naar de ideale sporttak

Vanaf zaterdag 17 september begint Little Ball Village aan zijn tweede reeks kleutersporttrajecten in de gebouwen van Basisschool Klim-Op. Gekwalificeerde lesgevers van Little Ball Village gaan samen met elke kleuter op zoek naar zijn of haar ideale sporttak.

In de 1e en 2e kleuterklas gebeurt dit via beweegverhalen rond mascotte Ballie. In de 3e kleuterklas gaan ze sportspecifiek aan de slag en proeven ze van basketbal, tennis, hockey, voetbal, volleybal, turnen en dans in een niet-competitieve en speelse vorm.
Doel is de sportclub van hun hart te vinden op basis van de eigen ervaring.
De lessen worden georganiseerd in reeksen van 10 weken en duren telkens 60 minuten per leeftijdsgroep. Deze gaan door op zaterdagvoormiddag in de sporthal van Basisschool Klim-Op in de Ursulinenstraat in Sint-Truiden.
Meer info op www.littleballvillage.be of via jo@littleballvillage.be.