Truineer Nieuws melden?

Politie haalt ‘lawaaierige’ auto uit het verkeer

7 pv’s voor het niet dragen van de gordel, 5 (nog altijd) voor GSM-en achter het stuur. Bovendien haalt onze politie tijdens een controle een bijzonder lawaaierige wagen uit het verkeer.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst RESULTATEN VERKEERSCONTROLE PZ Sint-Truiden Gingelom Nieuwerkerken 09/08/2022 #Alcohol en drugs: Alle 179 gecontroleerde bestuurders waren ok # Onmiddellijke inningen 7 niet dragen veiligheidsgordel gebruik GSM achter het stuur 4x stilstaan en parkeren 1x keuring inschrijving # Processen-verbaal Een bestuurder werd uit het verkeer gehaald omdat het voertuig een oorverdovend lawaai maakte. Tijdens de controle bleek dat er een bijzondere installatie werd geplaatst onder het voertuig om dit geluid te produceren. De nodige processen-verbaal werden opgesteld.