Truineer Nieuws melden?

Opening Freinetschool ‘De Nachtegaai’ een jaar uitgesteld

De nieuwe Freinetschool ‘De Nachtegaai’ in de Spoorweg- en Leopold II straat zal pas 1 september 2023 openen. Intussen zullen werken plaatsvinden en zullen er geleidelijk aan wel dingen worden georganiseerd.

De mail van de nachtegaai ten aanzien van de buren
Beste buren,
Nachtegaai, onze school in de Leopold II-straat en de Spoorwegstraat, begint te leven. Op verschillende vlakken merken we dat we voor de Nachtegaai meer tijd nodig hebben om een gezonde start rond te krijgen.
Onze VZW ’t Vindingrijk is meer dan school alleen. In functie van brede school zal er dit jaar veel gebeuren in ons gebouw: vakantiekampen georganiseerd door The Music Cave (herfstvakantie – muzikaal artistiek), ateliers voor kunstenaars, repetities kinderkoor, zelf organiseren we maandelijks minstens een beleefdag en andere activiteiten. De school zelf zal pas opstarten in september 2023.
We hadden het zelf graag anders gehad. Maar soms loopt het niet helemaal zoals we zouden willen en heeft iets meer tijd nodig om tot een mooi project te groeien. Aan de andere kant geeft dit ruimte om veel nieuwe dingen te laten ontstaan.
Met vriendelijke groet,