Truineer Nieuws melden?

Opendeur dienstencentrum Cicindriahuis lokt veel bezoekers

Het dienstencentrum Cicindriahuis organiseerde zijn eerste opendeurdag. Met 21 helpers (vrijwilligers en cursisten) en 98 bezoekers kunnen we spreken van een groot succes.

Het Cicindriahuis is een ontmoetingsplaats waar je je vrije tijd actief kunt beleven door deel te nemen aan één van de vele activiteiten of workshops. Je kunt er ook langskomen om gezellig een kopje koffie te drinken in de cafetaria of om te genieten van een heerlijk vers bereide maaltijd tijdens de restaurantmiddagen op dinsdag en donderdag.

Met deze opendeurdag wilde het Cicindriahuis haar nieuwe aanbod vanaf september 2022 kenbaar maken aan het brede publiek: er waren verschillende infostanden en men kon deelnemen aan verschillende workshops. Zo kregen de bezoekers al een voorsmaakje van wat hen in het najaar te wachten staat.

Op het gezellige zomerterras kon iedereen genieten van een streepje muziek en iets lekkers.

Pascal Monette, voorzitter Zorgbedrijf Sint-Truiden: “Het Cicindriahuis is een plaats waar je terecht kunt met je meest uiteenlopende welzijnsvragen, voor vormingen en ontspanning. Het is een ontmoetingsplaats waar je altijd welkom bent voor een fijne babbel en het talrijke bezoek aan deze opendeur is daar het levende bewijs van.”