Truineer Nieuws melden?

Met ‘Den Traffic’ veilig terug naar school

Over anderhalve week is het alweer zover: de eerste schooldag. Een tip is om de nieuwe verkeerskrant van onze politie even door te nemen. In de nieuwe editie: terug naar school (voorbereiding), aanpassingen schoolomgeving, wijziging werkwijze vrijstelling gordeldracht, trajectcontrole, nieuwe verkeersregels e-steps, …

© politie sint-truiden

De volledige krant (editie 08-2022) is te lezen via: https://www.politie.be/…/over…/verkeerskrant-den-traffic

 

 

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst 08/2022 Augustus 2022 den Traff Ð c VEILIG TERUG NAAR SCHOOL! Goede voorbereiding is belangrijk. Heb je kinderen die binnenkort te voet of met de fiets naar school qaan (al dan niet onder begeleiding)? Oefen dan alvast de route die zullen volgen. De snelste kortste route niet altijd de veiligste. Tijdens deze oefenmomenten kan je de kinderen wijzen op de mogelijk gevaarlijke punten (zoals opritten, garages, parkings, kruispun- ten) en de belangrijkste verkeersregels nog eens overlopen. Dit ook het moment om de rijvaardigheid van je kind te observeren en eventueel bij te schaven.