Truineer Nieuws melden?

Limburgse Start-up Setle haalt 1,75 miljoen binnen voor verdere groei renovatie-app

Thibaut Nivelles, Wilfried Van Damme, Sven Peeters en Vicky Geladé hebben met Setle, een app waarmee perfect de renovatiekost van een pand kan worden ingeschat, 1,75 miljoen euro opgehaald in een eerste funding ronde. Het kapitaal biedt heel wat perspectieven voor deze start-up.

Thibaut Nivelles (CEO), Wilfried Van Damme (Lead UX Designer), Sven Peeters (Product Owner) en Vicky Geladé (Office Manager)
Thibaut Nivelles (CEO), Wilfried Van Damme (Lead UX Designer), Sven Peeters (Product Owner) en Vicky Geladé (Office Manager)
Setle, een app waarmee makelaars een renovatie-inschatting van een pand kunnen maken en de juiste premies en subsidies terugvinden, heeft 1,75 miljoen euro opgehaald in een eerste funding ronde. Het leeuwendeel daarvan – 1,5 miljoen euro – is afkomstig van KBC Bank. Het kapitaal moet Setle toelaten verder te groeien en de stap van start-up naar scale-up te zetten.
Setle werkt momenteel samen met 425 vastgoedmakelaars en het platform zorgde tot nog toe voor een gesimuleerde waarde van 175 miljoen euro aan verbouwingen.
“De fors gestegen energieprijzen en het toenemend belang van een duurzame energietransitie maken het voor wie bouwt of koopt niet altijd makkelijk om door het bos de bomen te zien”, aldus Thibaut Nivelles, CEO van Setle. “Met Setle streven we ernaar om wie koopt of verbouwt, te helpen om de juiste beslissingen te nemen in het verbouwproces.”
“We zijn verheugd dat KBC Bank, met de beste Mobile banking app wereldwijd en een duidelijke focus op duurzaamheid, mee zijn schouders wil zetten onder de verdere ontwikkeling van onze activiteiten.”
Meer info via: https://www.setle.app/nl