Truineer Nieuws melden?

Jobinfodag Brandweer (zaterdag 3 september)

Zaterdag 3 september van 9 tot 12 uur vindt er in onze brandweerkazerne aan de Zepperenweg een Jobinfodag plaats. Het is een evenement georganiseerd door de Vriendenkring Brandweer Sint-TruidenHulpverleningszone Zuid-West Limburg en Stad Sint-Truiden.

Overdag als boekhouder tussen de cijfertjes, ’s avonds en tijdens de weekends op de brandladder. Michelle houdt van de afwisseling en het spannende leven als vrijwillige brandweervrouw voor de post Sint-Truiden. Als haar bieper te lang werkloos blijft, begint het bij haar te kriebelen. 🤩
Ben ook jij te vinden voor een fysieke en mentale uitdaging? Wij zoeken vrijwilligers voor onze kazernes in Heusden-Zolder, Beringen, Tessenderlo, Borgloon, Sint-Truiden en Tongeren. 🚒
Lees het inspirerende verhaal van Michelle en ontdek of vrijwillige brandweerman of vrouw ook jouw roeping is.