Truineer Nieuws melden?

Jeannine Coninckx overleden

We vernemen het overlijden van Jeannine Coninckx, echtgenote van Eddy Moerloos, en onder meer ook de schoonmama van Erwin Morren, externe communicatie STVV youth. Team Truineer wenst de ganse familie veel sterkte toe en betuigt hen zijn innige deelneming.

© Tony Tachelet

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst staan woord samen'. gemis 'samen' echtgenote van Eddy' MOERLOOS mama Erwin Peggy MORREN MOERLOOS William MOERLOOS Geert Myriam MASUY MOERLOOS Jeannine Coninckx echtgenotevan Eduard 'Eddy' oma geboren zachtjes thuis Sint-Truiden Velm overleden 1938 augustus 2022. bonnie van Timo Lindsay PARTOENS MORREN, Oliver MORREN- Anabel Annso MASUY- VERMEYLEN Aaron BRONCKAERS- MASUY, Astor Loua Rini GYSENS MASUY Jarno nodigen Jeannine samen uitvaartdienst delen verdriet CONINCKX- MOERLOOS nemen plaatsvinden vrijdag augustus 2022 om uur. worden Een speciaal woord dank aan huisarts Patrick Peter Schurhoven. David. Eris mogelijkheid het brengen laatste groet donderdag 18 augustus van 18u30 uur. Rouwbeklag: Jitvaartcentrum 3800 Sint-Truiden