Truineer Nieuws melden?

Frédéric Gaspard uit Heers in finale EK badminton

Heersenaar Frédéric Gaspard won gisteren de 1/2 finale badminton EK senioren heren enkel tegen de regerende wereldkampioen Anthony Nelson. Vandaag speelt hij als 3de reekshoofd tegen de Fransman Vincent Espen voor het goud. Veel succes.

© Yonex
Na een bloedstollende halve finale plaatst Frederic Gaspard zich voor de finale van het EK Senioren MS 35! Tegen het eerste reekshoofd moest hij de eerste set nog met 17-21 laten schieten maar daarna begon hij een versnelling hoger te spelen en won hij de volgende sets met 21-18 en 21-18! De uitslag vinden jullie hier: https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/tournament/draw…
Wat een prachtige prestatie en we wensen hem en natuurlijk al zijn supporters veel succes in de finale. De finale zal vandaag plaatsvinden! Meer informatie hierover volgt nog.