Truineer Nieuws melden?

Ex-spelers STVV ronselen abonnees

In de laatste rechte lijn van de abonnementencampagne steekt STVV vanaf vandaag nog een tandje bij door ex-spelers als Lon Polleunis, Patrick Teppers, Wilfried Sleurs, Nico Curto, Bram Vangeel, Kurt Morhaye en Peter Voets, maar ook huidige kanaries een belletje te laten doen naar potentiële abonnees. Kwestie ook van de band tussen spelers en fans extra te benadrukken.

Truineer was er een uurtje bij. Opvallend was dat we nauwelijks negatieve reacties konden noteren. Wel haalden supporters de uitzendingen op tv en de rare en onvoorspelbare tijdstippen van matchen aan als reden om niet meer naar het stadion af te zakken. Afvalligen waren er natuurlijk ook, en op dat vlak werd vooral de verloren binding met de supporters al oorzaak aangehaald. En jawel, er zijn extra abonnenementen binnen gehaald.

Wie denkt dat de ex-spelers alleen aan het werk worden gezet om abonnees aan de haak te slaan, mag die idee opbergen. Nieuwe brand manager Bert Stas maakte zich sterk dat die ex-spelers voortaan nauwer bij de club zullen betrokken worden en dat de banden met hen weer sterk zullen worden aangehaald. Het verlies van die band dateert trouwens van lang voor de periode Duchâtelet en het Japanse bewind en die verantwoordelijkheid mag dan ook gedeeld worden met vroegere, jawel Truiense, besturen.