Truineer Nieuws melden?

Drie creatieve dames uit de buurt openen CO.labb 73

Drie jonge creatieve dames uit de buurt met name Katya van SkinZiness, Katrien van Studiomika87 en Bo van Merakijewels openen op 27 en 28 augustus van 10 tot 18 uur aan de Luikerstraat 73 CO.llab 73,Β  een concepstore voor handgemaakte producten.

πŸ‘‰Bo van @merakijewels.be . Deze pittige jongedame is een kleine 2 jaar bezig met het maken van juweeltjes in bijberoep. Zij heeft ondertussen al een aantal mooie collecties samengesteld en biedt heel betaalbare stukken aan.
πŸ‘‰Katrien van @studiomika87 is een getalenteerde artieste die de mooiste creaties maakt met verf. Met haar vaste hand maakt ze oa prachtige vazen, schilderijen, muurschilderingen en nog zo veel meer. Zij maakte een goed jaar geleden van haar passie haar hoofdberoep.
πŸ‘‰Katya van @skinziness maakt sinds 1,5 jaar huidproducten, kaarsen en waxmelts in bijberoep. Mijn producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediΓ«nten en ik vermijd het gebruik van mogelijks schadelijke stoffen. Ik vul mijn eigen producten graag aan met duurzame en natuurlijke accessoires.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.