Truineer Nieuws melden?

Dineren onder de sterren

Van 2 tot 25 september kan je in de schaduw van het kasteel van Duras alweer dineren onder de sterren, weliswaar onder een transparante dome, en daarbij genieten van een heerlijke 6-gangen menu van een topchef.

Under The Stars, gelanceerd in juli 2020 als antwoord op de eerste lockdown, bleek een schot in de horecaroos.  Het “dineren in je eigen bubbel” kreeg letterlijk een gezicht, met de prachtige transparante domes die op de meest exclusieve locaties in België opdoken.

“De terugkeer naar het Kasteel van Duras, was puur een kwestie van “wanneer”, vertelt Kristof, zaakvoerder van het evenementenbureau Rawberry Group. “Na onze eerste passage in 2020 wisten we meteen dat het geen afscheid was.  Het kasteel en onze domes, dat was één en al magie.  Als je naar de foto’s kijkt, weet je meteen wat ik bedoel”, lacht Kristof.  “Daarbovenop zorgen de fijne samenwerking met de Graaf en de Gravin én niet te vergeten de ubersympathieke conciërge Willy, dat we hier met plezier terugkomen.”

 

Verwacht je opnieuw aan bourgondische verwennerij, aan de hand van niemand minder dan Karel Knockaert van Tjop’s,  een klinkende naam in de wereld van outdoor cooking.  In 2017 won hij nog het tv-programma “Mijn Pop-up Restaurant”, waar o.a. Sergio Herman en Gert Verhulst het smoking, grilling en barbecue verhaal enorm konden smaken. Voor Under The Stars verlegt hij de grenzen van outdoor cooking en verrast hij de gasten met een uitgebreid 6-gangen diner.

 

Bezoekers kunnen kiezen uit twee type domes: de 10 Souls Connect Domes zijn er om met familie, vrienden of collega’s te dineren en bieden plaats aan 4 tot 6 personen.  En wie zijn of haar partner wil verrassen, kan kiezen voor de 3 exclusieve “Lovers Connect Domes” voor 2 personen. 

 

IT’S ALL ABOUT EXPERIENCE.

“Under The Stars zet volledig in op beleving. Het plaatje moet gewoon kloppen, zowel qua food als omgeving, de details, …  Kortom, bezoekers moeten met een glimlach een wow gevoel naar huis kunnen keren” vertelt Allan Schellemans,  gastheer van dienst in Sint-Truiden.

 

“De verwachtingen bij ons gasten liggen steeds hoog. Dat moedigt aan om de lat deze keer nog iets hoger te leggen bij onze terugkeer naar Sint-Truiden.”

 

PRIJZEN EN RESERVEREN.

De prijzen voor de het Golden Star 6-gangen diner starten vanaf €129 per persoon. Reserveren doe je online, op de website van Under The Stars, www.underthestars.be. Wees er wel snel bij, want in 2020 waren alle weekends in een mum van tijd uitverkocht.

 

“Ook voor bedrijven uit de regio bieden we de gelegenheid om een eigen event te organiseren of klanten en partners uit te nodigen in deze unieke setting, sluit Kristof Schippers af.  Zo vonden o.a. Telenet, Proximus en de Nationale Loterij al hun weg naar de domes van Under The Stars, maar mochten we ook al heel wat KMO’s ontvangen.

Alle informatie vind je op www.underthestars.be of op Facebook en Instagram.