Truineer Nieuws melden?

De Roxy brengt resem bekende namen

Andrea Croonenberghs, Leen Dendievel, Danni Heylen, Daan Hugaert, Maxime De Winne, Jeroen Maes, Erik Goris, Peter Bulckaen en nog heel wat andere bekende (TV-)gezichten komen naar Sint-Truiden. De Roxy organiseert ook volgend seizoen weer drie schitterende gastproducties in cc de bogaard. Snel te boeken via hun website of aan de ticketbalie.

De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap!
Info en data: www.deroxy.be
Reserveren kan vanaf morgen 20/8 online via www.deroxy.be en vanaf zaterdag 27/8 aan de ticketbalie.
Opgelet: reserveren kan ENKEL via De Roxy, niet via cc de bogaard.

 

 

Kan een afbeelding zijn van 6 mensen, staande mensen en , met de tekst hetPReTHu Frank wordt Francine Een heerlijke transformatiekomedie van Jeroen Maes LENNART LEMMENS LEEN DENDIEVEL PETER BULCKAEN DANNI HEYLEN JEROEN MAES

 

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en , met de tekst LOGE1O THEATERPRODUCTIES STELT VOOR MARC STROOBANTS ERIK GORIS ANDREA CROONENBERGHS WOUTER VERMEIREN MAXIME DE WINNE DIAL mn MTOR FOR MURDER "U spreekt met UW moordenaar"

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, staande mensen en , met de tekst Tientje Bealemans Van Fonson & Wicheler