Truineer Nieuws melden?

concepstore CO.llab 73 geopend

Drie jonge creatieve dames uit de buurt met name Katya van SkinZiness, Katrien van Studiomika87 en Bo van Merakijewels openden afgelopen weekend in de Luikerstraat 73 de concepstore CO.llab 73 voor handgemaakte producten.

Bo van @merakijewels.be . Deze pittige jongedame is een kleine 2 jaar bezig met het maken van juweeltjes in bijberoep. Zij heeft ondertussen al een aantal mooie collecties samengesteld en biedt heel betaalbare stukken aan.
👉Katrien van @studiomika87 is een getalenteerde artieste die de mooiste creaties maakt met verf. Met haar vaste hand maakt ze oa prachtige vazen, schilderijen, muurschilderingen en nog zo veel meer. Zij maakte een goed jaar geleden van haar passie haar hoofdberoep.
👉Katya van @skinziness maakt sinds 1,5 jaar huidproducten, kaarsen en waxmelts in bijberoep. Mijn producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en ik vermijd het gebruik van mogelijks schadelijke stoffen. Ik vul mijn eigen producten graag aan met duurzame en natuurlijke accessoires.