Truineer Nieuws melden?

Animal Rescue Service doet beroep op uw steun

Animal Rescue Service krijgt steeds meer oproepen binnen voor het vangen van losgebroken weidedieren en wil daarom een vangkraal zoals op de foto aankopen. Daarvoor rekent de organisatie op steun.

Lieve dierenvrienden! 🤩
We merken dat we de laatste maanden meer en meer in contact komen met loslopende (weide)dieren.. Zo hebben jullie het verhaal wel meegekregen van de 2 loslopende wallaby’s in Herent.. Maar ook schapen, geiten, hangbuikzwijnen, pony’s,… we komen het allemaal tegen en dit zelfs bijna wekelijks! 😬
Het is ook niet altijd even makkelijk om deze dieren te vangen, te hanteren en in onze trailer te krijgen. Daarom zouden we graag een vangkraal aanschaffen. Hiermee kunnen we een trechter maken aan onze trailer en kunnen we zo de dieren richting de trechter drijven. Eens ze daar in zitten kunnen we hun vrijheid beperken en ook hun veiligheid garanderen! Ook het feit dat ze minder tot niet moeten gehanteerd worden zal een enorm verschil maken voor de stress die ze hebben maar ook voor de veiligheid van onze medewerkers natuurlijk 🙏
Maar helaas kunnen we deze aankoop niet doen zonder jullie hulp! We hebben voor dit project een slordige € 800 nodig.. Wil jij ons helpen dit project te realiseren? Dat kan!
Via http://steunactie.nl/…/vangkraal-voor-animal…/-11777 kan jij je steentje bijdragen om zo dichter bij ons doel te komen! Wij en de geredde dieren zullen jullie enorm dankbaar zijn voor jullie steun! ❤️
Heb jij een bedrijf en wil je ons financieel steunen? Dat kan! Neem gerust contact op via info@animalrescueservice.be om alle mogelijkheden te bespreken!