Truineer Nieuws melden?

20 augustus: Willy Vannitsen Classic

De ZLWTC heeft 24 jaar lang en tot 2019 in samenwerking met Kiwanis Sint-Truiden de Willy Vannitsten Classic georganiseerd. Intussen is de organisatie van het evenement, dat op 20 augustus plaatsvindt in handen van Go4Cycling.

© Go4Cycling

De ZLWTC heeft 24 jaar lang, in samenwerking met Kiwanis Sint-Truiden, de Willy Vannitsten Classic georganiseerd. Lager op deze pagina vind je nog details over onze laatste editie in 2019.

Die club is de laatste jaren gekrompen en de mensen waarop de organisatie van de Willy Vannitsen Classic rustte, zijn een jaartje ouder geworden. Daardoor hebben ze moeten beslissen om met deze organisatie te stoppen.

Maar het verhaal van de Willy Vannitsen Classic eindigt niet!

Go4Cycling heeft immers aangekondigd om op zaterdag 20 Augustus 2022 een tourtocht onder deze naam te organiseren. “Als club hebben we geen formele band met deze nieuwe organisatie. Maar we willen de liefhebbers van de Willy Vannitsen Classic zeker aanmoedigen om deel te nemen en wensen de organisator veel succes”, luidthet vanuit de ZLWTC.

 

Meer info en inschrijven via:

https://www.go4cycling.com/toertochten