Truineer Nieuws melden?

VIDEO – Juwelier Willems toont ons indrukwekkend atelier

Wist je dat je bij Juwelier Willems terechtkan voor alle soorten herstellingen? Zelfs als je jouw juweel of horloge elders hebt gekocht, helpen zij je graag verder. Truineer TV nam een kijkje achter de schermen van dit indrukwekkend atelier.

In het herstelatelier werken ze met gecertificeerde horlogemakers die alle interventies kunnen uitvoeren aan uw horloge. Dit kan gaan van simpele kwesties zoals het vervangen van een batterij of band tot complexe ingrepen zoals het reviseren van mechanische horloges. De horlogemakers zijn geschoold en gecertificeerd om aan alle merken te werken, gaande van fashion merken (zoals bijvoorbeeld Festina, Diesel, Fossil, Michael Kors, Skagen, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, enz.) tot de vooraanstaande luxemerken (zoals Rolex, TAG Heuer, Breitling, Omega, Oris, Montblanc, Cartier, enz.).

Voor herstellingen aan juwelen kan je rekenen op hun goudsmeden en steenzetters. Je kan bij hun terecht voor herstellingen en aanpassingen aan zowel zilveren, gouden als platina juwelen.

Wil je graag een uniek stuk laten ontwerpen? Of heb je oude juwelen die je niet meer draagt en wil je graag wel eens iets nieuw? Aan de hand van de laatste nieuwe 3D technologie ontwerpen ze voor jou een droomjuweel op maat.

Klik hier voor meer informatie.