Truineer Nieuws melden?

Tien Om Te Zien in Jardin Du Commandeur

Samen met 4 andere zomerbars heeft VTM de zomerbar in Ordingen ‘Jardin Du Commandeur’ uitgekozen tot één van de hotspots waar Tien Om Te Zien elke zondagavond live zal te volgen zijn. 

Tien Om Te Zien 

Een spectaculaire muziekshow, een mooie zonsondergang en een frisse zeebries: dat is Tien Om Te Zien op zijn best. Het legendarische programma is dit jaar helemaal terug met maar liefst 8 gratis liveshows op de dijk van Westende. Van hitparades en oude klassiekers tot grote internationale artiesten: verwacht je aan vuurwerk op het iconische podium! 

Geen tijd om naar Westende af te zakken? Dan komt VTM toch gewoon naar jou toe? In samenwerking met 5 zomerbars slaagt Tien Om Te Zien hun vleugels uit en kan je live meevolgen. 

 

Elke zondag vanaf 20u30 

Klaar om Tien Om Te Zien terug te beleven? Elke zondag vanaf 31 juli vanaf 20u30 kan je live het programma meevolgen. VTM voorziet strandballen, een groot scherm en uiteraard de live uitzending. Bij de zomerbar in Ordingen kan je terecht voor een lekker drankje en hapje.
Ruben Robeyns van Atelier V is fier op de erkenning en samenwerking met VTM: “Tien Om Te Zien is in eerste instantie nostalgie voor ons. We zijn heel fier dat VTM ons uitkiest samen met 4 concullega’s om de liveshow uit te zenden. Wij gaan in ieder geval elke zondag ons uiterste best doen om iedereen een leuke zondag te bezorgen. Allemaal welkom vanaf 18u elke zondag! 

 

“Mooiste zomerbar van België”

Jan Van Den Wyngaert van DPG Media kreeg enkele maanden geleden een leuke aanvraag binnen: bezoek alle zomerbars van België en kies de mooiste 5 zomerbars uit. Zo gezegd, zo gedaan. Jan bezocht de zomerbar in Ordingen eind mei en sprak de mooie woorden uit: “Dit is by far de mooiste zomerbar van België! Ik heb al veel zomerbars bezocht maar hier klopte het plaatje perfect. De combinatie van het Kasteel en de zomerbar maakt deze plaats uniek. Daarom een bewuste keuze om Ordingen te kiezen als één van onze 5 zomerbars. Tot in Ordingen”