Truineer Nieuws melden?

Ticketinformatie STVV-Union SG

Op zaterdag 23 juli om 20u45 gaat de bal, eindelijk, weer aan het rollen op Stayen. Onze Kanaries trappen het seizoen af tegen vice-kampioen R. Union Saint-Gilloise. Tijd dus om tickets te bestellen. Wij leggen uit hoe dat kan.

© STVV

Tickets voor deze wedstrijd zijn online verkrijgbaar. KOOP HIER nu jouw tickets via MijnSTVV.

In de STVV-Fanshop kunnen tickets aangekocht worden vanaf woensdag 20/07. Verplicht invullen van naam, voornaam en geboortedatum van personen waarvoor een ticket wordt aangekocht. Breng daarom steeds een kopie van de identiteitskaart mee van elke persoon die je zal vergezellen tijdens deze wedstrijd als je tickets aankoopt in de STVV-Fanshop of aan het loket.

De loketten zijn voor deze wedstrijd gewoon open vanaf 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd (19u15).

Nog geen MijnSTVV account? Geen nood, maak er snel één aan -klik hier- en volg de richtlijnen zoals weergegeven op onze online webpagina’s als je tickets online wil aankopen. Wij helpen jou dan graag verder via onze hulplijnen.

*(geregistreerde supporters zijn supporters die reeds een MijnSTVV account hebben en ook tickets of abonnementen aankochten tijdens voorgaande wedstrijden).