Truineer Nieuws melden?

Sweet Devotion bij De Mindere

In de gratis  expo Sweet Devotion stelt De Mindere een selectie tentoon uit 3.700 devotieprentjes, die het museum bewaart, alsook zeer oude devotieprentjes waaronder heel wat 17de eeuwse uit Antwerpen

-De getoonde collectie bestaat zowel uit pareltjes van graveerkunst als uit voorstellingen die charmeren door hun eenvoudige, kleurrijke composities of door de voor ons soms mysterieuze onderwerpen. Maak kennis met de maandbriefjes, handprenten, uurwijzers van het lijden, het knip-en snijwerk en zoveel meer.
-in deze nieuwe expo kom je oog in oog te staan met hedendaagse helden geportretteerd door de laureaten van de gelijknamige kunstwedstrijd!
Welkom op deze gratis expo in de Minderbroederskerk tot en met 15 november 2022. Maandag gesloten.
Meer info: www.demindere.be