Truineer Nieuws melden?

Straf! Inbreker Vica was paar dagen eerder al een keer gevat

De politie meldt dat de dader die na diefstal bij Vica werd gevat,  donderdag al een keer werd gevat wegens diefstal maar werd toen vrijgelaten na betekening snelrecht.

Mededeling politie

Onze ploegen werden opgeroepen voor een diefstal in een zaak in de Slachthuisstraat. Na onderzoek van de camerabeelden van de stad, konden de interventieploegen de dader identificeren. Groot was hun verbazing dat het dezelfde inbreker betrof die afgelopen donderdag ook reeds werd opgepakt na een diefstal in een andere handelszaak en die gisteren pas werd vrijgelaten na betekening snelrecht (wat wil zeggen dat hij zich zeer snel voor de rechtbank zal moeten verantwoorden).
Ook nu kon hij korte tijd later terug opgepakt worden door onze interventieteams.
Het onderzoek wordt vandaag verdergezet.